Livs-Juhl.dk

- Hvis du vil vide mere om dig selv

Jeanne Juhl
NLP-samtaleterapeut
TRE-traumebehandler

Velkommen SISA TRE-Traumebehandling Vejen til indre ro Om mig Kontakt

TRE logo

Traume- og Stressbehandling ved hjælp af TRE-metoden
(Tension Releasing Exercises)

En teknik der kan lette hverdagens oplevelser af spændinger, angst, vrede, frygt, panik, og livets traumer . Teknikken har evnen til at lindre alt fra milde følelser og spændinger til svær angst og traumer. TRE er udviklet af dr. David Bercili - læs mere på www.traumaprevention.com

Udpluk fra Femina:

Interview med David Berceli (Skrevet af Karen Pallisgaard)

Dr. Berceli, du har udført dine øvelser på over 1,5 mio. mennesker i 35 forskellige lande. Hvad er din mission? "Det er at hjælpe mennesker til at opdage, at de kan hele sig selv gennem kroppen, OG at de gennem det bliver mere medfølende overfor andre og andres lidelser, hvad end vi snakker post traumatisk stress disorder, stress, kærestesorger eller whatever.  Hel din smerte, for når den ikke længere er i dig, kan du vende dig ud og møde verden med fred. Der ligger en gave i alle traumer. Jeg har viet mit liv at rejse jorden rundt og lære folk dette."

En fantastisk teknik til PTSD (Post Traumatisk Stress Disorder), traume healing og stress reduktion.

Teknikken "TRE" består af en række øvelser der er designet til at fremkalde kroppens naturlige rystelser, som er med til at give kroppen, den forløsning den har brug for, for at kunne give slip på gamle følelsesmæssige fastlåshed.

Mindfulness

De fleste af os kender til kroppens rystelser, det er ikke helt ualmindeligt at høre sætninger som: Jeg var så bange, at min krop dirrede. Jeg rystede så stærk, at jeg ikke kunne berolige mig selv. Da jeg var færdig med min tale, rystede min ben. Jeg var så vred, at jeg rystede over hele kroppen. Teknikken har vi tilfælles med pattedyrene, når faren er overstået - skal den ophobede oplevelsesenergi ud af kroppen - og kroppen begynder helt automatisk at ryste, indtil sindet er restitueret og dyret igen, kan genoptage livet som intet var hent.

Ved hjælp af teknikken TRE, vækker vi de naturlige rystelser på en kontrolleret og vedvarende måde. Rystelserne frigiver dybe muskelspændinger i kroppen - og gør, at du vil føle dig befriet og lettet for hver gang, du har gjort brug af teknikken. En metode til at få det endnu bedre med dig selv og dine omgivelser, og arbejde med de udfordringer, du eventuel har på en nænsom måde.

Når først du har lært teknikken, er det et selvhjælpsværktøj til eget brug. Gør du brug af værktøjet min. 2 gange om ugen i 3 måneder, vil du opleve mærkbar forandring i psyke og sjæl.

En session varer 1½ time.

Læs mere på www.tre-traumebehandling.dk

Tør du spise af livets æble....????

Mobil: +45 2011 9406
jeanne.juhl@livs-juhl.dk
Kastanjestrædet 4
4000 Roskilde